www.easytraveller.nl• • •  home  • • •  campings, vakantie- en bungalowparken, (luxe) vakantiehuizen  • • •  vakantiezoeker  • • •

 easytraveller    

dé startpagina


easytraveller en inside vakanties zijn samen één.


Veel van onze reisorganisaties zijn aangesloten bij de ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en/of Thuiswinkel Waarborg

Kijk op de website van de betreffende reisorganisatie voor meer informatie.


Over ANVR​​

Al 50 jaar dè vereniging voor ‘ondernemers in reizen’

Nederlanders zijn reislustig; al vele eeuwen zwermen we uit over de aardbol, voor ons plezier en voor het doen van zaken. Logisch dat vanaf de jaren ‘50 van de vorige eeuw de behoefte bij reisondernemingen groeide zich te willen verenigen om gezamenlijk de belangen te behartigen. De ANVR werd opgericht als brancheorganisatie. 

Doelstelling ANVR

'Het bundelen van krachten van de aangesloten leden ten einde de gemeenschappelijke sociaal-economische belangen te behartigen, zodat de ANVR als organisatie nationaal en internationaal een toonaangevende plaats inneemt als vertegenwoordiger van de reisbranche'.

Kernactiviteiten van de ANVR

De leden van de ANVR staan centraal bij het vaststellen van het beleid voor de brancheorganisatie. Het ANVR-bestuur wordt door de leden samengesteld uit vertegenwoordigers van reisagenten, luchtvaartagenten en touroperators, en wordt ondersteund door het secretariaat. Veel leden zijn actief in overlegplatformen, commissies en projectgroepen, die ook het bestuur advies geven.

Diverse en vaak uiteenlopende onderwerpen die spelen in de branche en waar de ANVR zich mee bezig houdt, zijn ondergebracht in de kerntaken Imago & Lobby, Consumentenzaken, Luchtvaart, Arbeidszaken & Onderwijs, en Standaardisering. Daarnaast zijn er diverse platformen.SGR Garantie op je geboekte vakantie

Vakantie geboekt? Dan wil je natuurlijk dat jouw betaling in goede handen is. SGR staat garant. Komt jouw reisonderneming in financiële problemen? Geen zorg. Zelfs als ze failliet gaan wordt je reis gewoon uitgevoerd of terugbetaald. Boek dus altijd bij een aangesloten reisonderneming.

Wat zijn de voordelen?
Calamiteitenfonds Garantie bij calamiteiten op reis

Ontstaat er tijdens je reis een calamiteit? Bijvoorbeeld een natuurramp, of omdat er onlusten uitbreken? Dan is de garantie van het Calamiteitenfonds er voor je bij zo'n abnormale gebeurtenis. Als jouw aangesloten reisorganisator je reis moet aanpassen, dan worden de noodzakelijke meerkosten vergoed. Moet de organisator de reis tijdelijk staken, of moet je vervroegd terug naar huis? Dan krijg je een deel van je reissom terug. Voor slechts € 2,50 per boeking heb je tot liefst negen personen garantie bij onverwachte reiskosten tijdens een calamiteit. Goed geregeld.

Wat zijn de voordelen?


Wat is Thuiswinkel Waarborg?

Thuiswinkel Waarborg is het meest bekende én meest kwalitatieve keurmerk voor online winkelen. Inmiddels hebben meer dan 2.200 webwinkels zich bij ons aangesloten.


De 10 zekerheden van Thuiswinkel Waarborg

Je kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg veilige shops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Daarom wordt ons keurmerk door de Consumentenbond ondersteund.


Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct bij de webshop of dien je klacht in Kom je samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org je gratis verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je een geschil indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel.  Bekijk hier de procedure van de Geschillencommissie  Thuiswinkel.org staat tot een bedrag van € 10.000,- per uitspraak garant voor de nakoming van de uitspraken.