easytraveller.nl

de vakantiesite met vrijwel alle bekende reisorganisaties•        home         • •      voordeelpagina         • •       campings, vakantieparken en (luxe) vakantiehuizen         • • •Heb je ook wel eens iets bijzonders meegemaakt bij een boeking of verblijf op het vakantieadres? Deel dat dan met ons en mail je ervaringen naar: info.easytraveller@gmail.com  na verificatie plaatsen wij jou bericht. Geef wel even aan of je naam vermeld mag worden.Enige ervaringen die wij zelf meemaakten.


Leuk hotel gevonden, Postillion Hotel Arnhem. Aangezien wij niet zonder onze hond op vakantie gaan informeerden wij of honden toegestaan waren. Dat mocht. Wat of dan de kosten waren? €. 20,- per dag werd ons medegedeeld. Ik vroeg gelijk of de hond daar dan gemalen biefstuk voor kreeg en ook door hun uitgelaten zou worden werd ontkennend geantwoord. Dat was voor de extra schoonmaakkosten. Ter vergelijk: bij ons op het dorp is een hondenpensioen wat €. 16,50 per dag kost. Dat is inclusief uitlaten en twee maal per dag merkvoeding. Wij begrijpen dat als een hond een paar dagen in een kamer heeft vertoefd dat je wat extra moet schoonmaken. Wij waren van plan om vijf nachten te verblijven dus dat zou dan 5 x €. 20,- = €. 100,- zijn. Terwijl in de hotelprijs ook al een stukje schoonmaakkosten zit. Voor dat bedrag kan een werkster de gehele dag schoonmaken, want zo royaal in de salariëring zijn ze ook nou weer niet in de horeca. Wij hebben maar vriendelijk bedankt en het hotel geadviseerd maar te vermelden “honden niet toegestaan” want dat is eigenlijk wat ze bedoelen te zeggen met die prijs.


Wij vinden het helemaal niet erg om extra voor de hond te betalen. In de regel ligt dat zo rond de €. 5,- tot €. 7,50 per dag. Dan deden ze het in een hotel in Duitsland beter. Daar kreeg je altijd als je met de hond kwam een kamer met plavuizen of laminaat en was de hond gratis. Als je extra schoongemaakt wilde hebben, grondig stofzuigen en een natte dweil door de kamer dan betaalde je €. 4,50 extra. Wij maakten daar altijd gebruik van. Helaas heeft het hotel de corona pandemie niet overleefd dus zijn wij een geliefd adres kwijt.

Zo ook een hotel in de kop van Drenthe. Honden waren toegestaan en nog betaalbaar ook, €. 5,00 per dag. Aangezien wij niet gewend zijn om de hond tijdens ontbijt of diner alleen op de kamer te laten vroeg ik of er mogelijkheden waren om de hond tijdens het eten mee te nemen. In veel hotels hebben zij daar een aparte hoek voor. Wij kregen echter te horen dat de hond niet in de eetzaal mocht maar ook niet alleen op de kamer mocht blijven. Hoe we dat dan moesten oplossen? Nou gewoon apart eten of de hond in de auto doen kregen wij te horen. Wij hebben geen reservering gedaan en hem maar geadviseerd om op zijn website te zetten “honden niet toegestaan”.