www.easytraveller.nl• • •  home   • •  campings, vakantie- en bungalowparken, (luxe) vakantiehuizen  • • •  vakantiezoeker  • • •

onderdeel van inside vakanties.nl

easytraveller.nl®

jouw startpaginaAl onze reisorganisaties hebben een goede tot zeer goede review score bij de beoordelingssites Trustpilot, Kiyoh, Thuiswinkel Waarborg en Feedback Company.

Bij onze keuze voor beoordelingssites zijn wij bewust aan Zoover voorbijgegaan. Zoover verkoopt op haar site zelf vakanties en bovendien is zij een dochteronderneming van Vakanties.nl die binnen deze constructie opereert als touroperator. Lastig om negatieve reacties op je adverteerders te laten staan en bovendien het is als de slager keurt zijn eigen vlees.


Onderstaande informatie komt van de respectievelijke websites.


Wat is Thuiswinkel Waarborg?

Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Inmiddels hebben meer dan 2.200 webwinkels zich bij ons aangesloten


De 10 zekerheden van Thuiswinkel Waarborg

Je kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg veilige shops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Daarom wordt ons keurmerk door de Consumentenbond ondersteund.
Kiyoh betrouwbare reviews

Kiyoh vindt het belangrijk dat reviews betrouwbaar zijn. Echte beoordelingen en verhalen, geschreven door klanten die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan bij jou in de webshop. Ons reviewsysteem nodigt klanten actief om een beoordeling achter te laten. Om de betrouwbaarheid van reviews te controleren en garanderen hebben we in ons systeem barrières ingebouwd die ervoor moeten zorgen dat de gegeven beoordelingen afkomstig zijn van echte klanten. Soms gebeurt het toch dat een beoordeling onecht is. Wanneer je gebruikmaakt van ons reviewsysteem en dit vermoeden hebt, kun je de beoordeling rapporteren. Onze reviewspecialisten gaan de beoordeling vervolgens verder onderzoeken.

Positieve en negatieve reviews

Elke webshop krijgt zowel positieve als negatieve reviews. Als de overall score hoog is, dan zal het aantal negatieve reviews lager zijn, maar verbeterpunten vind je altijd terug. Zeker wanneer er een aanzienlijk aantal beoordelingen is achtergelaten. Om een zo realistisch mogelijk beeld te schetsen kunnen klanten negatieve reviews niet zelf verwijderen. Het is wel mogelijk om hierop een reactie te geven, zodat een eventuele klacht in behandeling genomen wordt. Kiyoh kan een gegeven review zelf verwijderen indien deze niet voldoet aan onze richtlijnen.

Betrouwbaar en geloofwaardig

Een potentiële klant trapt niet in ongeloofwaardige reviews. Vraag klanten altijd om een eerlijke review achter te laten. Dat vergroot de betrouwbaarheid ervan en overtuigt nieuwe klanten om een aankoop te doen. Ga sportief om met kritiek en probeer problemen op te lossen. Klanten waarderen het wanneer je als bedrijf op een klantvriendelijke manier reageert op kritische punten.
Wij zijn Feedback Company

Open deuren zijn juíst de waarden die je extra goed moet waarborgen. Want wat vanzelfsprekend lijkt, is niet altijd normaal. Zeker niet in de reviewmarkt. Daarom: Feedback Company staat voor trust.

Stil zitten, daar doen we niet aan. Comfort zones, daar doen we óók niet aan. We vragen onszelf altijd af: kunnen we onszelf verbeteren, slimmer zijn, efficiënter, sneller? We zetten onze pin op de horizon, schouders eronder en gáán.

‘The most important thing is never stop questioning.’ Vragen stellen zit in ons dna. Bij Feedback Company weten we niet alleen wát we moeten vragen, we kunnen ook nog eens heel goed luisteren.

Data duwt ons altijd in de goede richting. Onderbuikgevoel? Ja! Om vervolgens data te gebruiken voor inzichten. Dankzij data-analyses, onze eigen consultants, onderzoeksmethodes en benchmarking zijn we in staat om een  verdiepingsslag te maken op het gebied van feedback.

Feedback Company gelooft in gelijke kansen en een betere, eerlijke wereld. Voor iedereen. Daarom vinden we het belangrijk om ook op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen onze bijdrage te doen.Wij zijn Trustpilot.

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. We brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Ons online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

Trustpilot-reviews helpen consumenten met vertrouwen te winkelen, en voorzien bedrijven van waardevolle inzichten die ze kunnen gebruiken om hun aanbod en bedrijfsprocessen aan te scherpen. Hoe meer mensen hun ervaringen delen op ons platform, hoe meer waardevolle inzichten we bedrijven kunnen bieden, en hoe meer mogelijkheden zij hebben om het vertrouwen van consumenten te winnen.